WIE BEN IK?

Ik ben Deborah Jacob. In 2012 heb ik het diploma van professionele bachelor behaald aan de Arteveldehogeschool te Gent. Nadien heb ik een master behaald in de logopedie aan de Universiteit Gent. Tijdens deze studie ging ik aan de slag in een groepspraktijk waar ik ervaring kon opdoen met het onderzoek en de behandeling van spraak-, taal- en leerstoornissenOp regelmatige basis school ik mij bij om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen binnen het logopedisch werkveld. Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging voor logopedisten (VVL).

Opleidingen

  • 2018-2019 Postgraduaat Meertaligheid, Thomas More Hogeschool
  • 2012-2016 Master in de logopedie, Universiteit Gent
  • 2009-2012 Professionele bachelor in de logopedie, Arteveldehogeschool Gent

Bijscholingen
  • Najaar 2020: Onderzoek en behandeling van onverstaanbare kinderen
  • Behandeling van rekenproblemen tot 20,100 en 1000
  • Behandeling van kinderen met ontwikkelingsdysfasie